Fitxer de vídeo

Saló dels Cònsols

 • Superficie útil

  726 m2

 • Aforament màxim

  360 pax

 • Còctel

  275 pax

 • Conferències

  275 pax

L'elegància austera d'una sala amb molt de talent

Aquesta sala, no és qualsevol sala. Ens trobem sota el sostre que va donar lloc a la seu de l'Acadèmia de Belles Arts, entitat encarregada d'impartir els ensenyaments públics de Barcelona. Aquest saló va ser testimoni de com l’arquitecte Antoni Gaudí va començar a donar les seves primeres passes en el món de l’arquitectura i com el cèlebre pintor Pablo Ruiz Picasso va dur a terme les seves primeres pinzellades.

Es tracta d’una sala totalment remodelada. L'any 1973, quan la Cambra de Barcelona va emprendre la remodelació de La Llotja de Mar i va demolir els forjats intermedis, es trobaren intactes els arcs que avui regnen aquest saló.

Un espai de més de 700 metres quadrats que guarden moments històrics i dignes de ser recreats ideal per a qualsevol mena d’esdeveniment.

Galeria

Video

Descarrega el nostre plànol

Visualitza tota la distribució

DESCARREGAR

Sol·licita informació sobre el lloguer del Saló dels Cònsols

Fes-nos arribar la teva sol·licitud i l'equip de La Llotja de Mar es posarà en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Inspira’t

La polivalència del Saló dels Cònsols t’ofereix la possibilitat d’idear actes de tota mena d’estils i formats diversos. Aquí trobaràs alguns dels esdeveniments que s’hi han celebrat.

Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Salo dels Cónsols La Llotja de Mar Saló dels Consols Salo dels Cónsols La Llotja de Mar

Càtering

Consulta el nostre ampli catàleg de sales de càtering.

Organitza els teus esdeveniments o celebracions de la mà d’empreses professionals del sector especialitzades en la gestió d’esdeveniments i amb una llarga trajectòria i professionalitat.

+ INFORMACIÓ