Llotja de Mar

Benvinguts a
La Llotja de Mar

L'Art de l'Esdeveniment

Reserva La Llotja de Mar

Fes que el teu moment
sigui històric

Ubicación La Llotja de Mar

Un monument històric 
i artístic davant del mar

Lloguer d’espais

Som art, som història.... som l’espai que busques.

L'àmplia varietat de salons que conformen La Llotja de Mar de Barcelona, permeten acollir tot tipus d’esdeveniments, sempre amb l'excel·lència, l’art i la singularitat com a principals trets característics.

LLOGUER D'ESPAIS

Celebracions i casaments

La Llotja de Mar ha estat testimoni de nombroses unions amb celebracions d’allò més màgiques.
VEURE MÉS

Reunions i conferències

Qualsevol reunió o conferència professional que s’ha dut a cau sota el sostre de La Llotja de Mar ha estat tot un èxit.
VEURE MÉS

Esdeveniments i congressos

L’elegància i la solemnitat es personifiquen en els salons que amaga La Llotja de Mar per a convertir-los en moments dignes de ser recordats.
VEURE MÉS

Rodatges i fotografia

Fes de La Llotja de Mar un plató cinematogràfic de luxe o capta l'essència de l'espai en els teus reportatges fotogràfics.
VEURE MÉS

LA LLOTJA DE MAR

Entra a les sales on van estudiar Gaudí i Picasso. Camina sobre la terra on es va gestar el primer banc públic de Catalunya i deixa't portar per l'imponent Saló de Contractacions, saló que va ser construït durant l'època medieval i va ser testimoni de la primera òpera representada a la Península Ibèrica.

Història

La Llotja de Mar és el clar sinònim d’història, arquitectura, pintura i escultura. Aquí ha estat on diverses celebritats del món de l’art i de reconegut prestigi, han deixat la seva empremta.

Coneix tot el que amaga i el seu passat, per descobrir la veritable Llotja de Mar.

+ INFO
Imatge
arquitectura

Arquitectura

Endinsa't en una màquina del temps que et farà viatjar del gòtic al modernisme català, passant pel neoclassicisme fins a l’estil renaixentista.

+ INFO
Imatge
pintura

Pintura

Descobreix les importants obres de l’art català a través de les pintures murals i l'àmplia galeria de retrats que amaga la Llotja.

+ INFO
Imatge
Escultura llotja de mar

Escultura

Contempla obres originals i úniques del patrimoni català que es troben als passadissos de la Llotja com la coneguda Lucrècia de Damià Campeny.

+ INFO