Fitxer de vídeo

Saló dels Cònsols

 • Superficie útil

  726 m2

 • Aforament màxim

  360 pax

 • Còctel

  275 pax

 • Conferències

  275 pax

Un saló on faràs del teu esdeveniment un art

Un saló exclusiu on tecnologia i història s’uneixen en un mateix espai per fer del teu esdeveniment una trobada única i memorable. Més de 700 metres quadrats que donaran vida a les teves trobades amb elegància i originalitat.

Una pantalla led d’alta definició de 7 metres d’amplada per 4 metres d’alçada configura l’escenari central de la sala per brindar als teus actes d’una identitat i singularitat pròpia.  

 Descobreix La Llotja de Mar, un monument històric situat a primera línia de mar, on el passat i l’art es donen de la mà per fer de la teva trobada un record per sempre. 

Galeria

Video

Descarrega el nostre plànol

Visualitza tota la distribució

DESCARREGAR

Sol·licita informació sobre el lloguer del Saló dels Cònsols

Fes-nos arribar la teva sol·licitud i l'equip de La Llotja de Mar es posarà en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Inspira’t

La darrera tecnologia per continuar fent història

El saló està equipat amb tecnologia punta. Una pantalla led d’alta definició, de set metres d’amplada, situada a l’escenari central, dotarà al teu acte d’un caràcter extraordinari, junt amb una àrea de control equipada amb una taula de so digital de més de 15 canals i tecnologia sonora professional.

Foto Consols consols Foto Consols Foto Consols Foto Consols Foto Consols consols consols consols consols consols consols consols

Càtering

Consulta el nostre ampli catàleg de sales de càtering.

Organitza els teus esdeveniments o celebracions de la mà d’empreses professionals del sector especialitzades en la gestió d’esdeveniments i amb una llarga trajectòria i professionalitat.

+ INFORMACIÓ