Visites guiades

Visita La Llotja de Mar, un edifici carregat de més de 700 d’història on economia, cultura i arquitectura es fusionen en un mateix espai, únic a Europa.

Situada al front marítim, en ple centre històric de Barcelona, és un dels monuments més significatius i esplendorosos que representa l'economia i la cultura de la ciutat. La Llotja ha estat testimoni de moments clau del país i de l’empremta de figures de renom com la família Colom, l’arquitecte Gaudí o el pintor Pablo Picasso.

RESERVA VISITA GUIADA
Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar Visitas guiadas Llotja de Mar

LA LLOTJA DE MAR

Entra a les sales on van estudiar Gaudí i Picasso. Camina sobre la terra on es va gestar el primer banc públic de Catalunya i deixa't portar per l'imponent Saló de Contractacions, saló que va ser construït durant l'època medieval i va ser testimoni de la primera òpera representada a la Península Ibèrica.

Història

La Llotja de Mar és el clar sinònim d’història, arquitectura, pintura i escultura.

Aquí ha estat on diverses celebritats del món de l’art i de reconegut prestigi, han deixat la seva empremta. Coneix tot el que amaga i el seu passat, per descobrir la veritable Llotja de Mar.

+ INFO
Imatge
arquitectura

Arquitectura

Endinsa't en una màquina del temps que et farà viatjar del gòtic al modernisme català, passant pel neoclassicisme fins a l’estil renaixentista.
+ INFO
Imatge
pintura

Pintura

Descobreix les importants obres de l’art català a través de les pintures murals i l'àmplia galeria de retrats que amaga la Llotja.

+ INFO
Imatge
zdzz

Escultura

Contempla obres originals i úniques del patrimoni català que es troben als passadissos de la Llotja com la coneguda Lucrècia de Damià Campeny.

+ INFO