Fitxer de vídeo

Pati l'Escala d'Honor

  • Superficie útil

    649 m2

  • Aforament màxim

    400 pax

La carta de presentació del teu esdeveniment: sorprenent, accessible i singular

El pati de La Llotja de Mar és un espai obert, ideal per celebrar-hi trobades informals. Et permetrà donar la benvinguda als teus convidats rebent-los en un espai majestuós ideal per a qualsevol acte i celebració que preparis.

El pati és d'estil neoclàssic, de planta quadrada i amb tres obertures a cada ala. En els angles hi trobem quatre fornícules amb unes escultures que representen els quatre continents. A la font del pati, s’hi troba la figura de Neptú, que representa el vessant marítim de l'edifici.

El pati està envoltat d'una magnífica galeria porticada la qual no li podràs treure els ulls de sobre.

L'escala d'honor, obra de l'arquitecte Joan Soler Faneca, hi regna un espai presidit per dues escultures que representen el comerç i la indústria. L'escala és de tipus imperial i en el primer replà, es bifurca en dos peus simètrics que arriben al corredor paral·lel a la façana, damunt del pati.

Galeria

Video

Descarrega el nostre plànol

Visualitza tota la distribució

DESCARREGAR

Sol·licita informació sobre el lloguer del Pati l’Escala d’Honor

Fes-nos arribar la teva sol·licitud i l'equip de La Llotja de Mar es posarà en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Inspira’t

Descobreix totes les potencialitats que t’ofereix aquest magnífic i ampli pati situat just davant del Port de Barcelona. Consulta algunes de les celebracions que s’hi han organitzat.

Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar Patio y Escalera de honor La Llotja de Mar

Càtering

Consulta el nostre ampli catàleg de sales de càtering.

Organitza els teus esdeveniments o celebracions de la mà d’empreses professionals del sector especialitzades en la gestió d’esdeveniments i amb una llarga trajectòria i professionalitat.

+ INFORMACIÓ