Fitxer de vídeo

Saló Daurat

 • Superficie útil

  202 m2

 • Aforament màxim

  200 pax

 • Còctel

  170 pax

 • Dinars i sopars

  120 pax

 • Conferències

  170 pax

Un espai elegant i exclusiu per ocasions úniques

El Saló Daurat de La Llotja de Mar és un dels espais més singulars i carregats de valor artístic. Els murs del saló estan entapissats amb seda de Damasc, on es pot observar l'escut i el lema de la Cambra de Comerç de Barcelona. Destaquen els marcs i els frontons daurats de les portes, les escultures, el mobiliari i les làmpades de llàgrimes de cristall tallat.

En els quatre cantons del saló, damunt dels pedestals cilíndrics, es troben escultures de marbre blanc de Damià Campeny (1771-1855). Aquestes escultures representen les figures de la Fe Conjugal i l'Himeneu, que fan referència al matrimoni, Diana Caçadora, símbol de la fecunditat, i Paris oferent la poma de la Bellesa.

Una sala obra del modernisme català que brindarà elegància i exclusivitat als actes que hi celebri la teva organització.

Galeria

Video

Descarrega el nostre plànol

Visualitza tota la distribució

DESCARREGAR

Sol·licita informació sobre el lloguer del Saló Daurat

Fes-nos arribar la teva sol·licitud i l'equip de La Llotja de Mar es posarà en contacte amb tu tan aviat com es pugui.

Inspira’t

La polivalència del Saló Daurat t’ofereix la possibilitat d’idear actes de diversos formats. Gràcies al seu recull d’obres d’art, qualsevol esdeveniment que organitzis en aquest espai, esdevindrà formidable.

Descobreix aquí alguns dels esdeveniments que s’hi han celebrat.

Saló Daurat La Llotja de Mar Saló Daurat La Llotja de Mar Saló Daurat La Llotja de Mar Saló Daurat La Llotja de Mar Saló Daurat La Llotja de Mar Saló Daurat Saló Daurat

Càtering

Consulta el nostre ampli catàleg de sales de càtering.

Organitza els teus esdeveniments o celebracions de la mà d’empreses professionals del sector especialitzades en la gestió d’esdeveniments i amb una llarga trajectòria i professionalitat.

+ INFORMACIÓ