La Llotja de Mar amb La Marató de TV3

La 30a edició de La Marató se celebrarà el 19 de desembre i estarà centrada en els problemes de salut mental, una realitat que sovint passa desapercebuda però que en realitat afecta una de cada quatre persones en algun moment de la vida, amb un elevat impacte social, sanitari i de la qualitat de vida de les persones afectades i del seu entorn.

Diumenge 19 de desembre La Llotja de Mar, amb la col·laboració de Cases Singulars, acollirà una sèrie d’activitats variades i per a tots els públics per donar suport a aquest projecte solidari. Totes les aportacions obtingudes es destinaran a la recerca en l'àmbit de la salut mental i la millora de la qualitat i de l'esperança de vida de les persones. 

Aquestes són les activitats programades el 19 de desembre, amb motiu de La Marató:


Visites guiades

Durant tot el dia oferirem visites guiades a La Llotja de Mar, una oportunitat única per descobrir la història d’un dels edificis més emblemàtics del patrimoni de Barcelona, que ha estat testimoni del desenvolupament de la ciutat durant més de 700 anys. Els grups s’organitzaran en funció del nombre d’inscrits.

Horari: 10:30h (castellà), 12h (català), 16:30h (castellà), 18h (català) 
Equip: Guies i voluntàries de Cases Singulars
Preu La Marató: 12€ 

Entrades aquí


Taller de contes i ioga per a les famílies

Un taller pensat perquè pares/mares i fills/filles passin una bona estona, on ens aproparem al meravellós món del ioga amb la Kima, narradora i instructora de ioga infantil i mindfulness, qui ens narrarà el seu conte Roc L’espantaocells. Farem postures de ioga senzilles i fàcils, treballarem l'equilibri a partir de jocs, desenvoluparem la imaginació i connectarem amb les nostres emocions. Aprendrem a calmar-nos, a respirar conscientment per sentir-nos millor i cantarem mantres en moviment amb música relaxant.

Horari: 10:30h i 12h
Edats nens: 4-12 anys
Espai: Sala dels Vaixells
Equip: Kima i voluntàries de Cases Singulars
Preu La Marató: 20€ (un adult + un nen)
Preu adult: 15€
Preu nen: 7,5€

Entrades aquí


Urban Sketchers BCN

Urban Sketchers és una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a fomentar la pràctica del dibuix en directe de la realitat que ens envolta. Durant tota la jornada convoquem els sketchers perquè vinguin a retratar les cambres i racons de la Llotja i publiquin les seves obres a les xarxes. 

Horari: 10:30h, 12h, 16:30h, 18h
Espais: Amb l’equip de voluntàries de Cases Singulars s’oferirà als visitants un passeig per conèixer els espais de la Llotja i cadascú escollirà el lloc on es queda a dibuixar
Equip: Voluntàries de Cases Singulars
Preu La Marató: 5€ 


Concert dels joves de l'Escola Gymusic

Durant el matí els joves intèrprets de l’Escola Gymusic ens oferiran el seu repertori al pati de la Llotja per dinamitzar amb música l’experiència dels visitants.

Horari: De 10:30h a 13:30h
Espais: Pati de la Llotja
Visites: Als pares/familiars dels músics se’ls farà un passeig per La Llotja de Mar
Equip: Voluntàries de Cases Singulars
Preu: Gratuït


Concerts benèfics de música clàssica

L’emblemàtic edifici també acollirà dos concerts benèfics per contribuir a la recaptació de fons. Al matí, s’oferirà un concert a càrrec de l’Orquestra de Flautes de Barcelona, i a la tarda, un altre de la mà del músic Anton Serra, flauta travessera, i l’Orquestra de Flautes de Barcelona, els quals interpretaran el Concert per a flauta en Re Major KV 314 de W.A. Mozart.

Horari: 11:30h i 17:30h
Espai: Saló de Cònsols
Preu: 10€